torsdag, maj 08, 2008

Torsdag 8 maj

Idag är jag ensam hemma med hundarna. Micke är i Stockholm på galej i jobbet (och så ska han göra en magnetröntgen av ena knät också, det är väl för all del inte så "galejigt") och kommer hem imorgon.

Här går livet sin gilla gång. Ikväll är det dags för kurs igen. Vi har väl inte varit superambitiösa vad gäller träningen, men man ska ju akta sig för att bli övertränad. ; ) Ska i alla fall bli roligt att åka dit ikväll. Det var tänkt att Ozzy och Micke skulle följa med och träna kontakt också, men eftersom Micke inte är här så blir det ändrade planer. Vi måste nog ändra planer över huvud taget vad gäller Ozzy. Vi har ju tränat på kontakttagandet och det funkar bra, MEN, han kommer aldrig att sluta skälla om vi fortsätter träna på samma sätt. Vi måste få honom att förstå att kontakt är bra och belönas, men bara om han är tyst. Ska fråga E-K om tips ikväll.

Igår kväll hade spårgruppen upptaktsträff vid Björkstugan, mycket folk och många hundar och Ozzy och Rally hade skitkul så klart. Rally(!) hade dock till slut sagt ifrån när han fick nog av en cocker som hela tiden var på honom och skulle hålla fast honom och rida. Duktig Rally, sånt ska man inte tåla.

Har tänkt hinna till gropen med dem eftermiddag innan vi far till Nordmaling, vi får se om planerna håller.

Inga kommentarer: