söndag, maj 04, 2008

Söndag 4 maj

Inte klokt så fint väder vi har haft hela långhelgen! I morse gick vi en långsam morgonpromenad till parken där vi träffade Aldor och Wiklund, sen blev det ett rejs på gräsmattan när vi kom tillbaka. Jag och Ozzy ska gå en långpromenad senare ikväll, även om de båda två är rätt nöjda med gårdagens bravader.

Igår tog Micke hundarna med sig och for upp till Knacken. Eftersom det på vissa ställen låg snö kvar och vägen fortfarande var väldigt mjuk kunde de inte köra ända fram utan fick gå halva vägen. Ozzy och Rally rusade runt som två tokar och Rally blev speciellt förtjust i snön som låg kvar - fick han välja skulle han nog ha kvar lite snö året om.

Hundarna fick springa runt som de ville medan Micke passade på att städa ur stugan. För att de skulle få lite skugga hade han lagt en matta över två stolar framför huset där de la sig för att få lite svalka. Plötsligt hör Micke ett odefinierbart ljud och tänker instinktivt "orm!" så han ropar åt Ozzy som också reagerat och ställt sig upp. Mycket riktigt kommer en huggorm ringlande bara ett par decimeter framför Ozzy. Nu slutade det ju lyckligt denna gång, men det känns inte så roligt att ha huggorm kring stugan.

Hundarna fick i alla fall en skön dag i skogen (med undantag från huggormsepisoden) och var rejält trötta när de kom hem.

Inga kommentarer: