torsdag, januari 24, 2008

Livet rullar vidare

Jahapp, så har snart nästan en hel vecka gått. Rally rejsar vidare genom livet, medan Ozzy tar det lite lugnare.

Ikväll var Rally med Micke på klubben (Ozzy följde med väldigt ofta när han var liten och vi tror att det bl.a. är därför som han är otroligt cool när han kommer till nya ställen nu som vuxen - vi hoppas att det funkar på samma sätt med Rally) och helt plötsligt, utan att nåt speciellt hänt, kom han och haltade. Han haltade fortfarande när de gick och la sig för en stund sen, men vi har klämt och känt och han verkar inte ha ont någonstans. Vi får avvakta och se.

Idag på eftermiddagen följde Ozzy med Micke till jobbet. Det är rätt skönt att ha dem en och en ibland, även om det går hyfsat bra när det är båda två också. De sover rätt stora delar av dagen, och däremellan underhåller de varandra. Jobbigast är nog att springa ut och pinka hela tiden, det hackar upp dagen för en. Skönast är det när Rally följer med Micke, då är det nästan som om man är själv. ; )

I lördags var Micke och Ozzy och jagade med Tuva och Erik och en kille till som Erik känner. Nån var hemma i grytet, men vem det var fick de aldrig reda på. Hundarna lyckades inte få ut honom, och det var inte lönt att börja gräva eftersom grytet låg i en backe. Inget byte denna gång, men Ozzy hade nog roligt ändå. Han fick ju i alla fall träffa Tuva. (Antar att Micke kanske skriver något om jakten på Ozzys hemsida.)

Mer en annan dag!

Inga kommentarer: