tisdag, april 22, 2008

Tisdag 22 april

Idag kom Eva-Karin hit med 3 "okända" för att träna med Ozzy hemma. Först tog Micke ut Rally i bilen och så kom de in i tur och ordning; E-K, Micke och en av de okända (som Ozzy faktiskt träffade första gången vi var till Nordmaling). Vid det laget var han rätt förvirrad - han var nog van att de skulle komma in och sen gå ut igen - så då gick alla ut igen och de två sista kom in, en och en. Efter den första rundan kom Micke och Rally in och så körde vi en omgång till med alla fyra.

Det gick hyfsat och E-K var nöjd med honom. Ibland skäller han faktiskt inte alls, ibland skäller han ett par gånger och någon enstaka gång skäller han ordentligt många gånger. Det går absolut åt rätt håll, vissa dagar går det riktigt bra medan det andra dagar kan kännas som om det går bakåt. 2-3 steg fram och 1 bak summerar det ganska väl.

Nu ska vi fortsätta som vi har gjort hittills, plus att vi ska fasa in Rally igen till att vara hemma med Ozzy på dagarna. Som det är nu bedömer E-K att vi inte behöver vara oroliga för Rally, men vi ska be grannarna hålla lite koll på hur de bär sig åt när de är ensamma, och skulle det visa sig att de börjar spåra ur så tar vi tag i det problemet då.

I helgen har jag varit i Övik så Micke har varit ensam hemma med hundarna. Det har blivit en del passivitetsträning på stan och en rejäl långpromenad (rekord för Rally) och så gjorde de en ny bekantskap i frallan Ernst - bildbevis kommer i ett nytt inlägg!

Inga kommentarer: