torsdag, mars 27, 2008

Torsdag 27 mars

Oj, mars har verkligen inte varit någon bra bloggmånad. Men vi kanske bättrar oss framöver... *harkel* ; )

Påsken kom och gick, och vi hade det lugnt och skönt. Vi var iväg med hundarna till sandgropen i Röbäck två gånger och Ozzy och Rally tyckte det var himla skoj att vara lösa. Nu börjar det ju faktiskt vara så ljust på kvällarna att man hinner dit en vända efter jobbet om man vill.

Lö-sö for vi upp till Skäran/Lövsele. Tänkte ta en tur till stugan, men eftersom vi inte hade några skidor med oss gav vi upp det projektet ganska snabbt. Jag meddelade rätt omgående att mitt humör inte skulle bli att leka med av att pulsa 1 km i knädjup snö fram och tillbaka, och Micke insåg nog också att det inte direkt var någon lysande idé. Istället blev det soffan och trevligt sällskap hos familjen Karlsson/Pettersson och Zingo. På söndagen for vi ut i skogen med skotern (som inte är nån skoter utan en fyrhjuling med band istället för hjul, vad sjutton man nu kallar en sån maskin) och grillade korv och pinnbröd. Rally tyckte det var himla skoj, men Ozzy har varit lite nere av sina mediciner så han låg mest i sin sovpåse och suckade. Utom när korven kom fram.

Idag har Ozzy ätit sista tabletterna och verkar vara sitt vanliga jag igen. Rally har fullt upp med att tappa tänder men *ta i trä* han verkar trots detta konstigt nog inte så intresserad av att gnaga på möbler och annat. Hoppas hoppas hoppas att det håller i sig!

Avslutar med några foton från gropen:


Inga kommentarer: