tisdag, mars 04, 2008

Livet går sin gilla gång

... och det mesta är ungefär som vanligt. Från och med den här veckan har jag återgått till att vara uppe på universitetet och jobba. Rally är fortfarande med Micke på jobbet, men ju äldre han blir desto mindre nöjd är han med att bara hålla sig på rummet. Han vill utforska och upptäcka saker, och kompostgallret har han för länge sen listat ut hur han ska ta sig förbi. Tanken är ju att de ska vara hemma båda två när Rally blir äldre, men vi får ta det steg för steg. Just nu är Ozzy hemma själv, och då tror han så klart att vi tre andra är tillsammans nånstans och har dunderkul, så han blir lite lätt uppjagad när Micke och Rally kommer hem på lunch.

Rally har varit risig i magen - här om kvällen hade vi skitkul *ironisk* - så nu har vi tagit bort det vanliga fodret och ger honom kokt ris och morotspuré i några dagar. Humöret är på topp, men blir han inte bättre ringer vi veterinären.

Ikväll har vi varit på årsmöte med brf hos grannarna. Killarna var med ett tag från början, men det var alldeles för många intressanta orientaliska mattor med frestande mattfransar att tugga på för att husse och matte skulle kunna slappna av, så de fick gå hem efter ett tag.
Over and out.

Inga kommentarer: