söndag, mars 16, 2008

Söndag 16 mars

Oj vad tiden går! Och Rally håller på att bli stor. Han har redan tappat en massa tänder och nya har kommit fram - vilket i och för sig är tacksamt med tanke på hur sylvassa valptänderna är - men nu säger vi nästan varje dag hur stor han har blivit, lillskiten.

Igår var Micke och Ozzy upp till Lövsele och skulle jaga. Så mycket jakt blev det kanske inte, men de hade åtminstone en skön dag i skogen och det var en trött och nöjd hund som kom hem. Nästa helg är det ju påsk, och då åker vi upp till våra kompisar i Skäran ett par dagar, så då ska vi förhoppningsvis hinna med en utflykt till Knacken också.

Rally och jag hade en myslördag hemma med lite klickerträning, bus i parken och promenader. Det är så roligt att vara ut med honom ensam, för då är han otroligt på med träningen. Har man båda hundarna med sig är huvudet fullt med så mycket annat, så då har han inte riktigt tid. *LOL*

Igår kväll fick Rally träffa en pyttebebis på två veckor. Han var väldigt nyfiken men också väldigt skeptisk, och det såg lite komiskt ut när han smög kring babysittern för att försöka komma underfund med vad det var för nåt.

Vi har en ganska fin och solig dag här i Umeå, jag hoppas att vi hinner åka ut och busa med hundarna lite på eftermiddagen. Micke har åkt till MC-klubben för att spika och hamra lite och jag har tänkt scrappa några timmar.
Ha en skön söndag!


Rally, Bad Ear Day ; )

Bandit-Rally gömmer sig i buskarna så att matte inte ska ta pinnen ifrån honom.

Racer-Rally

Färdig!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken härlig helg ni verkar ha haft. Bilderna på Rally kan ju inte annat än framkalla ett leende hos den som ser dem.