söndag, april 19, 2009

Electra

Den här sötnosen hämtades hos Märith idag. Hon ska heta Electra (men skulle lika gärna kunna heta Kajsa Kavat) och hennes nya familj bor i Österbotten i Finland, vilket känns extra roligt eftersom vi kommer därifrån. Vi har redan kommit överens om att vi ska hälsa på henne i sommar. Rally fick träffa henne en liten stund när de kom ner från Piteå, och det blev nog kärlek vid första ögonkastet.

Micke och Ozzy har varit med två av valpköparna upp till Piteå idag för att hämta deras valpar och träffa ytterligare en av valpköparna som kommer från Norge, så jag och Rally har varit ensamma hemma. Jag trodde att han skulle bli lite gråtig och gnällig när de åkte och han inte fick följa med, men jag sysselsatte honom med en aktivitetsboll ett tag, och sen kom han aldrig ihåg att gnälla. Resten av dagen var han jätteduktig, men han tyckte nog att matte var ganska tråkig som bara satt framför datorn och jobbade. Micke tog ut dem i skogen lite väl en timme innan de for, så han var nog ganska nöjd ändå.

Ja, nu har alla valpar utom en flyttat! En hanvalp som ska bo i Piteå hämtades igår, idag hämtades Electra och Caliber (som ska bo i Bygdeå), och den norska familjen åker hemåt imorgon bitti efter att ha övernattat på hotell. Deras lilla hanvalp blir den som flyttar längst, 100 mil. Electra har vi som sagt redan bestämt att vi ska åka och hälsa på i sommar, och två av de andra valparna kommer antagligen Micke att träffa på grytlägret i juni. Det känns roligt att få möjlighet att träffa dem ibland och följa deras utveckling!

Inga kommentarer: