tisdag, april 14, 2009

Besök hos Ozzybarnen

Igår var vi upp till Piteå och hälsade på valparna i Ozzys första kull. De är leveransklara på fredag och flyttar till sina nya familjer i helgen. Minst en ska flytta till Norge och en till Finland, en blir kvar i Piteåtrakten och en flyttar till Bygdeå. Den sista är det ännu lite ovisst med var han hamnar men det finns ett par intresserade.

Valparna var sjukt söta, så klart, men det gick ändå bättre än väntat. ; ) Vi var helt beredda på att vi skulle vilja ta hem en, men det kändes rätt ok att lämna dem hos Märith allihop när vi åkte. Om Rally varit några år äldre kanske det hade kunnat komma på fråga, men för tillfället är det verkligen inte aktuellt.

Alla var mycket pigga och kavata, även om ett par av dem var lite mer kaxiga än de andra, och vi tror att det kommer att bli riktigt fina hundar. Ozzy fick också komma in och hälsa på sina bebisar och som ni ser var han ganska skeptisk. Han var väl den ende av oss som inte direkt föll pladask för dem. ; ) Hans taktik såg mest ut att vara att försöka springa ifrån de där små otäckingarna som hängde honom i hasorna (och öronen också, för den delen), vilket inte lyckades särskilt bra. När sen Loa kom så ville han så klart lägga all sin charm på henne, men Loa i sin tur var inte alls intresserad. Loa sa ifrån till Ozzy och Ozzy sa ifrån till valparna, och ingenstans gick budskapet hem. *LOL* Micke kommer troligtvis att följa med en av valpköparna på lördag och hämta deras valp, så då får han se godingarna en gång till.



Inga kommentarer: