fredag, september 07, 2007

Trattar och andra saker

Ozzy ska få tratt. Jag misstänker att han kommer att ogilla det skarpt och stå och se ut som en ledsen och kränkt liten... hund. Dessutom ska vi upp till Skäran i helgen (surströmmingsskiva med jaktlaget ikväll och styckning imorgon) och då blir det en del Zingo-bus för Ozzy. Zingo kommer antagligen först att skratta ihjäl sig och sen göra allt han kan för att slita tratten av honom. Håhå jaja, vi får se hur det går.

Ozzy har problem med svamp mellan trampdynorna, och hund som han är vill han gärna ligga och slicka fötterna, därav trattvånget. Ska till vetten med honom nästa onsdag, men hon ville gärna att vi skulle börja med tratt och jodopax och salva på en gång. Just nu ligger han lyckligt ovetande om det som komma skall och myser på rygg i sängen i pysselrummet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Stackars Ozzy... men de vänjer sig fort de små liven. Dolly gillade inte sina underbyxor (som hon har när hon löper) i början men nu är hon helt obrydd. Förutom på nätterna för då sliter hon av sig byxorna i trygg förvissning om att matte sover.