söndag, december 21, 2008

Söndag 21 december

I veckan har Ozzy haft dambesök, Loa har varit här två gånger - först i torsdags och sen kom hon hit igen på lördagen. Det har gått bra båda gångerna, och idag var det ett glatt återseende för båda. Loa hann knappt innanför dörren innan hon ställde upp sig, så hon verkade ha fattat ordentligt tycker för sin friare. ; ) Nu håller vi alla tummar och tassar för att det blir valpar också, går allt som det ska bör de födas i vecka 8. Har redan sagt till Micke att vi måste åka upp och titta på Ozzybarnen när de är sisådär 7 veckor gamla! Ett par av valparna är redan tingade, så om du är intresserad är det läge att höra av sig till Märith (Lappstintans kennel) på en gång, 0911-34282. Hon ser helst att valpköparna är jaktintresserade.

Annars har inte så mycket hänt den här veckan. Vi har det halt och jäkligt, så några snabba långpromenader har det inte varit tal om. Imorgon söndag tänkte Micke ta med dem ut i skogen ett varv så att de får springa av sig ordentligt, men Ozzy har varit rätt tagen efter uppvaktningen, så han har inte gjort många knop sen i torsdags. Han har lite problem med tassarna nu, det är rött och irriterat mellan trampdynorna och han kan inte låta bli att slicka. Vi försöker smörja och sätta på sockarna, men han blir så jäkla sur. *LOL*

På tisdag är det dags att åka till Finland och fira jul. Det blir lite trångt med alla hundar hemma samtidigt, men vi är bara hemma i 5 dagar så det ska nog gå bra. Surkarten Filip får väl hålla sig på sin kant. Kan säkert bli trångt på båten också eftersom vi åker med sista turen före julafton, men efter lite gnäll brukar de lägga sig och vara rätt coola, så vi hoppas det går lika bra som det brukar.

Läggdags!

Inga kommentarer: