fredag, september 26, 2008

Hej hopp

I onsdags var Rally "utlåningshund". En tjej på Mickes jobb är jättesugen på att skaffa border, och när vi var där på kräftskiva för en månad sen så blev hela familjen förtjusta. I onsdags passade de på att låna hem Rally, och småkidsen höll väl på att nästan börja kivas om vilken Saccosäck han skulle sitta och gosa i. ; ) Han hade skött sig fint, men var helt utslut när han kom hem. Barn tar på krafterna! *LOL* Småbarnen (typ 5 och 3 år, nånting) hann gå och lägga sig innan Micke hämtade hem honom, och det första lilltjejen gjorde på morgonen var så klart att fråga efter Rally. När hon fick veta att han åkt hem började hon gråta. Stackars! Hoppas hon får en egen liten Rally snart att pussa på.

Annars har egentligen inget spännande hänt i veckan förutom att Rally jagade en katt idag... Var lite ouppmärksam i några sekunder när jag plockade upp bajs efter Ozzy och helt plötsligt ser jag hur han rusar iväg in på en gård efter en kattsvans. *Morr* Gastade som en tok, och även om han sticker så kommer han i alla fall tillbaka när man lockar (ja, eller skriker då) på honom. Vissa andra - vi nämner inga namn - har ju lite svårare med det.

Imorgon ska vi ut på loppisturné, inte kanske nån aktivitet i hundarnas smak, men på söndag blir det andra bullar: då blir det grytjakt!

Inga kommentarer: