måndag, juni 02, 2008

Håll tummarna

Idag har Rally varit till veterinären för att ta blodprov som ska visa om rabiesvaccineringen har tagit eller inte, så nu får ni hålla tummarna! Tror att resultatet kommer om ca 10 arbetsdagar, så man har gott om tid att bli otålig. ; )

Micke passade på att fråga veterinären om Rallys ena testikel också, som inte är där den ska vara. Eftersom den har ramlat ner så kan man med lite envishet och mycket massage få den att hamna där den ska, så nu är det testikelmassage på programmet. *LOL* Rally bryr sig nog inte om han har en eller två, men det är klart att det vore kul om den kom ända fram. (Vi har faktiskt funderat på att döpa om honom till Sten, eller kanske Kalle Kula... *fniss*)

I helgen är det grytläger på programmet. Micke och hundarna sticker upp till Fällfors på torsdag kväll och stannar till söndag. Själv ska jag vara hemma och skriva avhandling.

P.S. Träffade en Jack-tik vid namn Troja i Hagaparken för en stund sen. Herreminje, de blev helt betuttade i henne båda två, och hon var inte direkt avvisande heller. *LOL*

P.S. 2. Micke ryckte ner dem igår så nu är det två stiliga pojkar i sommarkostym! ♥

Inga kommentarer: