fredag, juni 13, 2008

Grönt ljus

Rally har fått grönt ljus, han har tillräckligt med antikroppar från rabiesvaccineringen, så nu är det fritt fram att skaffa pass och åka till Finland på semester. Och tur är väl det, han hade nog fått en himla trist sommar om han hade varit tvungen att stanna kvar här helt ensam. ; )

Micke följde Rally på kurs ikväll. De hade bl.a. tränat på sitt - stanna kvar, och Rally var typ bäst i klassen. *LOL* Jodå, han har sina moments. Rätt ofta faktiskt, om man ska vara ärlig. Och på inkallning när man visslar kommer han som skjuten ur en kanon. Nu ska vi bara träffas en gång till före sommaruppehållet och sen är det två gånger till i augusti.

På grytlägret hände nog en massa roligt, men det får Micke berätta om på hemsidan. Misstänker dock att det kan dröja ett tag innan han kommer till skott...

I onsdags var det spårträning. Rally gick inget spår, han fick socialisera istället - Micke tyckte att det fick räcka med de spår han gått på grytlägret. Ozzy gick ett spår, på typ 9 minuter. Han beter sig som om det vore ett F1-race. Och så hamnade han i lite gruff också, när han sa ifrån då en spaniel av något slag inte gav sig utan skulle rida på honom hela tiden (och typ på alla andra hundar också, för den delen). Jag tycker det är ok, om hundens matte/husse inte kan säga åt sin hund så får Ozzy säga ifrån. Faktiskt.

Ja, så mycket mer har väl inte hänt sen sist. Fredag kväll ska vi på 70årskalas hos damen som bor längst ner i vårt hus. Ozzy och Rally stod också med på inbjudan, och de har lovat att be at their best behaviour. ; )

Inga kommentarer: