onsdag, februari 20, 2008

Halta Lotta, lite mindre halt

I morse tyckte vi att det fortfarande inte kändes som att det blivit någon nämnvärd förbättring med Rallys hälta, så Micke ringde veterinären igen. De var egentligen fullbokade hela veckan, men han fick komma in 9.15 med Rally så skulle de klämma in honom i schemat.

Rally fick lugnande och så röntgade de foten/benet. Inget är brutet. Det var väldigt svårt att se, men han har troligtvis en spricka i en tå. Vi kommer inte att göra något åt det, det bör läka ihop av sig självt, men skulle det vara så att det fortfarande inte är bra om en vecka så ska vi komma tillbaka. Han har benet lindat för att få stöd och ville till en början inte så gärna gå omkring så mycket, men det kan nog lika gärna ha berott på sviterna av det lugnande - han har sovit mycket sen han kom hem.

Nu efter sista pinkrundan (vilket i nuläget betyder några meter fram och tillbaka på gräsmattan) var han väldigt pigg och framåt när vi kom in och såg faktiskt ut att gå med lite mindre bekymmer, så det ska nog bli bra det här också.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lilla gubben... det var ju skönt att inget var brutet i alla fall. Dessutom är han väldigt söt i sitt bandage. :)