fredag, februari 08, 2008

Fredag 8 februari

Stackars Ozzygubben, han börjar bli rätt less nu. Först var matte sjuk, och är inte riktigt frisk än, och sen blev husse sjuk, så den planerade jakten imorgon kommer inte att bli av. Han finner sig i situationen, men han börjar nog bli rätt understimulerad nu. Idag orkade jag åtminstone gå en halvlång promenad med honom i solskenet. Och nästa vecka ska han få åka med Micke till Kramfors på jobb. Inte samma sak som att åka och jaga, men han får åtminstone lite ensamtid med husse.

Även om Micke är ganska krasslig så tänkte vi kanske åka till grusgropen i Röbäck imorgon eller på söndag så att han får rusa av sig lite (Ozzy alltså!), och till veckan har vi bokat in en grusgropsdejt med Dolly. Och nästa helg blir förhoppningsvis roligare, då ska jag ha scrapträff här hemma i dagarna två så Micke ska ta hundarna och åka upp till Skäran och Knacken.

Rally lever livets glada dagar, får han bara mat och busa med Ozzy så tycker han att allt är toppen.

Ikväll ska vi in till grannarna och spela poker. Vi tar med oss pojkarna, men blir de helt omöjliga får de gå in hos oss. Förhoppningsvis sköter de sig exemplariskt! Och apropå det - ta i trä, men det är länge sen det hänt nån olycka inne nu... *Peppar peppar*

Trevlig helg!

Inga kommentarer: