måndag, november 19, 2007

19 november

Oj vad tiden rinner iväg, tyckte att det var nyss jag skrev men nu har det redan hunnit gå massor med dagar!

I fredags var Dolly och Liv Saga här så att jag och Liv Saga skulle få scrappa. Vi tog ut hundarna först så att de skulle få rusa av sig lite, men de var inte så himla bussugna så vi gick in ganska fort. Väl inne så var de ju så klart tvungna att busa av sig allt det som de inte busade av sig ute, men efter ett tag så lugnade de ner sig ändå - Ozzy gick och la sig i baljan innanför dörren medan Dolly fortsatte att gå runt och kolla läget, försöka sno åt sig ett vedträ att festa på etc. Först när Ozzy och Micke for iväg upp till Skäran kring 22-tiden fick Dolly ro att lägga sig i fåtöljen. Ett tag. Sen trixade hon ner kongen från köksbänken och började det roliga... *LOL* Nåja, alla delar intakta, både på hunden och på inredningen, så slutet gott, allting gott. =D

I lördags var det rådjursjakt på programmet, men trots att de var ute hela dagen såg de inte minsta lilla skymt av varken rådjur eller något annat. De fick sig i alla fall ett rejält motionspass, inte så illa det heller.

Söndagen blev lugn, bara en halvlång promenad, men det var alldeles tillräckligt efter Dolly, Zingo och jakt i helgen. Ikväll har Erik och Tuva varit här för lite bus och jaktsnack. Inga större planer till helgen, possibly lite jakt, men det kan bli tajt med tid för det.

Inga kommentarer: