onsdag, maj 11, 2011

Hohooo?!

Här ekar det tomt! Uppdaterar man inte oftare än var tredje månad kanske det inte är så stor poäng med att ha en blogg... Men den får ligga kvar ett tag till. Vem vet, sent ska syndaren vakna, var det någon som sa. ; )
Det har egentligen inte hänt något speciellt på hundsidan sen jag skrev sist. Livet går sin gilla gång, hundarna tar det rätt lugnt i veckorna, det är de vanliga promenaderna och ibland några extra långpromenader med grannarna, och på helgerna en och annan tur i I20, men i övrigt är det rätt händelselöst. Ozzys senaste kull med Snäckan har flyttat till sina hussar och mattar och två av dem stannade här i krokarna. Skott, som numera heter Mono (för att matcha storebror Stereo) bor i Ansmark strax söder om stan, och en av tikarna bor kvar hos Snäckan. En annan av tikarna, Driva, flyttade till Skara. De andra har jag inte riktigt koll på, Micke vet nog mer.
Just nu längtar vi alla efter att flytta till vårt nyköpta hus i Obbola. Då får hundarna dryga 2400 kvadrat att kuta omkring på!

Driva. Ozzy-barn och Skarabo!

Inga kommentarer: