måndag, november 29, 2010

Kort uppdatering

Det går verkligen inte särskilt bra med mitt hundbloggsbloggande. Tur att ni har husses dagbok på hemsidan att kika i, han är i alla fall lite duktigare på att uppdatera även om det inte sker i något racertempo heller. ; )

Det har blivit ganska mycket jakt på sistone. Rally har visat sig vara riktigt duktig, nu när han äntligen har fått chansen att visa vad han går för. Han är också lite klokare än sin storebror, eller mindre hård, om man så vill. Ozzy däremot går på som vanligt och har därför också fått sig några ordentliga smällar de sista gångerna, så helgens planerade jakt hoppade de över till förmån för upphämtning och mys hemma.

För ungefär en vecka sen parades Ozzy igen, denna gång med Snäckan från Hissjö. Det här blir en "jaktkull", så är nån intresserad är ni välkomna att höra av er till Micke. Kolla info på hemsidan (länk till höger). Vi vet så klart inte om det blir några valpar än, men vi håller tummarna! Är roligt med en kull så nära så att man kan åka och titta på dem. Micke har nämnt ett par gånger att vi borde ta en av valparna i den här kullen, men jag håller för öronen och låtsas som ingenting... :D

Inte så mycket att hänga i julgranen, men en kort uppdatering om vad som hänt på sistone.
Så länge!
/A

Inga kommentarer: