onsdag, februari 27, 2008

Oj!

Onsdag igen och inga inlägg på en hel vecka! Tiden rusar iväg och ibland glömmer man bort att man har en blogg, eller åtminstone kommer det lite längre ner på prio-listan.
Hur som helst, en kort summering av vad som hänt (vilket inte är så mycket):

♥ Rallys fot är bättre. Nån gång då och då kan man se att han lyfter benet, men i det stora hela verkar han ha återhämtat sig helt. Återstår att se om han lärt sig att akta sig för dörren.
♥ Ozzy håller på att bli tokig av "kärlekskrankhet" (och göra oss tokiga på kuppen, med sitt gnällande). Måste finnas en massa löptikar just nu.
♥ Det blev tyvärr ingen jakt i helgen för Ozzy, han fick nöja sig med en långpromenad i I20-skogen med husse, men det var ganska roligt det också.
♥ Rally har fått träffa både Tuva och Dolly för första gången. Tuva hälsade han på hemma hos henne. Hon uppfostrade honom en del, och Rally tackade med att lämna en liten brun present på vardagsrumsgolvet. Duktig hund. NOT. Dolly kom på en kort visit när matte skulle hämta en bok. Hon gav honom några små örfilar, men det gick bra med tanke på att hon inte är så förtjust i valpar. Dollys husse blev enligt uppgift desto mer förtjust i honom.
♥ Rally har också fått träffa mormor och moster för första gången, de är på besök just nu.
♥ Ozzy kräktes i morse. ; )

Ganska händelsefattigt alltså.
Hoppas ha fler och roligare saker att berätta nån annan dag!

Inga kommentarer: