söndag, augusti 28, 2011

Tittar in

Hur jag än bär mig åt verkar det som om jag inte lyckas skriva inlägg med tätare intervaller än var tredje månad...
Sommaren har varit fin - vi flyttade till hus vid havet den sista juni och hundarna älskar vår stora tomt där det finns massor att upptäcka. Än så länge har de inte fått njuta så mycket av just tomten eftersom staketbygget har gått i stå, men speciellt i somras var det härligt att bo så nära havet och kunna gå och låta dem bada varje dag. Än så länge får de nöja sig med den hage Micke har gjort framför trappan och tyvärr har de (speciellt Ozzy, som vanligt) fått för sig att de måste skälla på allt och alla som går förbi. Jag har förhoppningar om att det blir bättre med detta när staketet är klar, men man vet ju aldrig.
Efter semestern tog Micke båda två till veterinären, vi tyckte att de varit så otroligt kliiga på sistone. Ozzy fick en kur också, han verkar ha otroligt lätt för att få eksem, men nu är det bättre. Rally hade också två fästingar i somras, men annars har de klarat sig bra. Verkar generellt ha varit mindre fästingar den perioden vi var hemma, åtminstone jämfört med ifjol samma tid.
Någon jakt har det inte blivit i sommar, alla hade helt enkelt sommarlov och semester, men snart drar älgjakten igång och då följer de åtminstone med ut i skogen. Senare i höst blir det en jakthelg söderöver också, samma som förra hösten.
Att köpa hus innebär att man samtidigt köper sig en massa projekt, och tyvärr har huset och allt som kommer på köpet fått all vår tid i sommar. Ett av de större projekten är att bygga garage, något som ska påbörjas om ett par veckor. Igår hade vi byggmöte här i köket, då var också mamman till Ozzys sista kull med (Snäckan), det är nämligen hennes husse som ska bygga åt oss.


Så länge!
/A