måndag, juli 12, 2010

Semester

I lördags for Micke och hundarna på semester, en vecka senare följer jag efter. Även om det sanningen att säga är skönt att slippa fundera på när de ska ha mat och om de behöver ut och om Rally har fått sin medicin och allt vad det är, så saknar man deras tassande över golvet och värmen när de kommer och gosar ner sig i famnen.

Micke ska hägna in gräsmattan vid stugan i år så att de får vara lösa. Ifjol var de förvisso lösa en hel del också, med följden att Rally ofta hittades en eller två stugor bort. Inte helt lyckat när en av stuggrannarna har både katt och en New Foundland, stor som en björn (han kom också lufsande till oss några gånger men stack iväg fort som attan med svansen mellan benen när Ozzy och Rally satte igång och skällde). Har också fått rapporter om att en viss liten herreman har lärt sig hoppa upp på köksbordet... Vi får väl hoppas att det var ett misstag.

Mattes fina pojkar, här är de tvingade med på bild strax innan de åkte. Rally var på helspänn, orolig över att bli kvarlämnad och bevakade varje steg Micke tog:

torsdag, juli 01, 2010

Cola

Hej, jag heter Cola och jag är galet söt!