fredag, juli 10, 2009

Snart

... är det bara en vecka kvar tills Ozzys och Tessies valpar är leveransklara! Min favorit är Milo, minst i kullen precis som Rally var, och så tycker jag att han påminner så mycket om Ozzy.

Milo 6v

Beccacia 6v

Cometa & Milo 6v

Merkel 6v

Leica 6v
Bilder: Hörntorpet. Fler bilder här>

Brev från Kolonien

Micke och hundarna är på semester, även om det mest har blivit jobb för Mickes del (vi rustar upp en sommarstuga). Men igår efter grytträningen (som gick bra för Rally, duktig hund!) packade han in hundarna i bilen och drog ner till bff Jesse i Karis för lite semester (som i och för sig också delvis går i arbetets tecken eftersom han hjälper till med deras husrenovering, men det blir väl en del bastande och öldrickande mellan gipsskivorna) och idag ringde han och berättade att Ozzy och Rally lever livets glada dagar med Jesses och Annas hund Sussu. De har hela sin gård/trädgård inhägnad så hundarna får rejsa järnet, och så finns två labradordamer på gården bredvid, så ibland springer de fram till staketet och pussas lite. *LOL* Pojkarna gillar nog ö.h.t. hundflickor bättre, det har hunnit bli några slagsmål hemma redan. Tydligen är Sixten och kaxar sig på Rally och det tål han inte, så då ryker de ihop. Rally är en god och glad hund, men han är också ganska snabb att döma andra hundar, och tycker han sig se minsta tecken så går han igång. (Sixten var väl inte direkt subtil heller, när han försökte rida honom...) Nåväl, de har det bra på grönbete, bra mycket roligare än jag har det...
Bilden: Rally kliar sig på ryggen i blåbärsriset vid Bäcksjön.

torsdag, juli 02, 2009

Sommarpojkar

Storebror - som är fullkomligt besatt av att bada och apportera pinne, gång efter gång efter gång (har jag närt en labrador vid min barm?!?):

och lillebror, inte fullt lika besatt (eller jo, men inte av att bada, bara allmänt besatt - av livet, typ):