tisdag, juni 30, 2009

Semester?

Kollar man i den här bloggen kan man mycket väl luras att tro att vi redan har tagit semester! Tyvärr är det inte så, och min semester kommer dessutom att bli ultrakort i år. Micke och hundarna åker till Finland på lördag medan jag blir kvar och jobbar i 2 veckor innan jag följer efter.
Anledningen till bloggtorkan är väl främst att det inte har hänt så mycket. Största nyheten är kanske att Micke äntligen har fått köpa sig en "pickis", men hundmässigt har det varit ganska lugnt. Rally har tränat en del gryt och det går väl hyfsat bra. Hyllan vill han inte ta vilket är något frustrerande eftersom han annars gärna hoppar och skuttar överallt som värsta cirkushunden, men det kommer väl i sinom tid.
Vi har precis som alla andra haft olidligt varmt de sista veckorna, så för att göra livet lite roligare för hundarna så har de fått åka och bada några gånger. Förra året var Rally ganska feg, men i år är han mycket modigare och slänger sig glatt i plurret och Ozzy verkar uppskatta att bada mer och mer för varje år. Ikväll åkte vi en liten tur till Bäcksjön som Liv Saga tipsat om - mycket fint, och hundarna älskade det! Det finns nog inget som gör en så glad i själen som att se lyckliga hundar, och att se Rally få ett terrierryck i blåbärsriset är höjden av lycka för både hund och matte. Ett par bilder:

onsdag, juni 03, 2009

Roligt!

Två av Ozzys och Tessies valpar (två tikar) kommer till Västerbotten!
Och nu finns smågrynen på bild också:

Fler bilder finns hos Hörntorpet.