söndag, mars 15, 2009

Uppdaterat

Micke har uppdaterat hemsidan (husses dagbok och valpar) - länk här till höger.
I helgen har Ozzy och Rally varit med på fest på klubben eftersom jag har varit i Övik och scrappat. Det blev inga skogsäventyr igår, bara långpromenad till och från partajet, men det var å andra sidan en rejäl promenad åt vardera hållet. Idag blev det till deras glädje en skogspromenad i I20-skogen. Nu är vi alla så trötta så nu blir det sängen.
Så länge!

fredag, mars 13, 2009

Rapport

Här rusar dagarna på. Ozzy och Rally var rätt trötta efter helgens äventyr i några dagar, men nu är det full fart igen. Förresten, Rally kör nog nästan alltid på femmans växel när jag tänker efter. Det visade sig ju att de varit borta bra mycket längre än vad Micke lät mig förstå i telefon, men det brukar vara så. Och det är väl lika bra det, onödigt att göra en mer orolig än nödvändigt.

Annars har det nog inte hänt så mycket. Ozzy har en tjej på kommande, hon har börjat löpa, men vi vet inte exakt vilken dag de kommer. Och Loa-valparna växer och frodas, vi ska åka upp och titta på dem om några veckor.

Hej så länge!

söndag, mars 08, 2009

Orolig

Micke och hundarna for upp till Knacken/Lövsele idag. Han tog skidor och hundarna fick pulsa i snön (vi har massor), och eftersom det är rätt tunggått så trodde han inte att hundarna skulle orka få för sig att sticka och hade därför inte på dem pejl. Tyvärr fick Ozzy vittring på något, antagligen ren, och stack, och som den "jag gör som du gör" Rally är så följde han efter. 20 över fyra ringde Micke och sa att de stuckit, en halvtimme senare fick jag mess om att Rally kommit tillbaka, men Ozzy är fortfarande borta och nu har solen gått ner och det blir snabbt mörkt. Usch, jag hatar när han försvinner. Man är så rädd att han ska råka ut för något, speciellt som E4:an är så nära. Inte en gång till utan pejl. Håll tummarna för att allt slutar väl.

Edit: 2 timmar på äventyr, sen var han nöjd. Tony hade precis kommit med ved så att de kunde göra upp en eld, då kom han där på vägen, som om ingenting hade hänt. Glad att de båda är välbehållna, men hädanefter blir det pejl, om de så bara ska gå 10 meter.

tisdag, mars 03, 2009

Nya bilder

I söndags for Micke och hundarna upp till Knacken/Lövsele, annars har det nog inte hänt så mycket sen sist, utöver långpromenader och något enstaka besök i I20-skogen. Idag köpte Micke en klövjeväska till Rally. Han verkade gilla att ha den på sig, inte alls den där underdånigheten som kommer fram när han får regnrocken på sig, och som bonus drar han mycket mindre i kopplet på promenad. Toppen! Ozzy fick också prova, men han blev genast stel som en pinne. Annars inget nytt. Vi har fortfarande massor med snö, och fick mer igår. *suck* Nåväl, hellre snö än slask.

Nu har Märith lagt upp nya bilder på valparna, 10 dagar gamla. Nog blir man allt lite sugen när man ser dem, som man ju alltid blir när man ser valpar, men nä, två är alldeles tillräckligt just nu. Vi hoppas i alla fall hinna fara upp och titta på dem innan de flyttar till sina nya familjer.