torsdag, januari 22, 2009

Valpar...

Minst 4, troligen 5! =D

Ultraljud

Imorgon (idag) torsdag är det dags!

onsdag, januari 21, 2009

21 januari '09

Här har vi fått massor med snö inatt, tung och blöt och om det blir som det brukar så börjar det snart regna. =/ Nåväl, vi får njuta av den så länge den varar, och det var bra motion för både hundarna och mig när vi tog vår morgonrunda i parken.

Rally fick rabiesspruta förra veckan, men lite Frolic som pockade på uppmärksamhet gjorde att han inte reagerade det minsta. Ozzy följde också med, som moraliskt stöd, och sen fick båda ett recept på Stronghold, de har kliat sig så ofantligt på sistone. Tycker nog att det har blivit bättre, så jag hoppas att det hjälper.

Igår ringde en från Mickes jaktlag och hade en räv i ett gryt som han ville ha hjälp med. Det blev kort dag på jobbet, sen tog Micke hundarna med sig och for norrut, men mer om det kommer i husses dagbok.

Annars händer inte så mycket, en jämn lunk med långpromenader i veckorna och lite spring i skogen och jakt ibland på helgerna. Tror det var nåt på g nu i helgen också, men jag kommer inte riktigt ihåg vad. Rävjakt, gissar jag. Vi har inte hört nåt om Ozzys valpar än, avvaktar spänt.

söndag, januari 18, 2009

måndag, januari 12, 2009

Ozzybebisar

Loa är 25 dagar dräktig denna vecka och skulle egentligen ultraljudas, men det kommer av olika anledningar inte att bli förrän nästa vecka. Det är dock enligt Märith ingen tvekan om att Loa har Ozzybebisar i magen, frågan är bara hur många de är. Vi väntar med spänning!

tisdag, januari 06, 2009

Uppdatering

Micke har uppdaterat "husses dagbok" på hemsidan (länk till höger). Har blivit en del jakt på sistone som finns att läsa om. Imorgon (eller idag, om man är noga) ska Rally få åka med ensam till Knacken, Ozzy får vara hemma för att inte riskera att riva upp såren mellan trampdynorna igen. Dessutom är det så sällan Rally får vara ensam med Micke en hel dag, så det blir roligt för honom att få all uppmärksamhet själv. Ozzy får vara hemma och softa med matte istället, vilket så klart är mycket tråkigare, men vem har sagt att det ska vara roligt jämt?! ; )

Dagen för Loas ultraljud närmar sig, vi väntar med spänning!